Een nieuwe levensstijl

 

Dr. David Servan-Schreiber, Kosmos

Deze wereldberoemde (inmiddels ‘integraal’ werkende) psychiater bekent hierin dat hij 15 jaar geleden een hersentumor had en dat hij, tegen alle verwachtingen van zijn artsen in, nu beter functioneert dan ooit dankzij een combinatie van reguliere en alternatieve aanpak (= integraal).

Voor informatie over aanvullende behandelingen bij kanker (die samen met de reguliere behandeling kunnen worden ondergaan) dan wel mogelijkheden van behandeling in gevallen die regulier niet effectief te behandelen zijn; tevens behandelingen die tijdens een remissie of na succesvolle reguliere behandeling kunnen worden gegeven om de kans op terugkeer van de ziekte te verkleinen: De enige hulpverleners die voor deze behandelingen in aanmerking komen zijn artsen op deze lijst, maar let op: alleen de artsen met NTTT aantekening! Deze artsen zijn aangesloten bij de AVIG.

In vrijwel alle aanvullende pakketten van verzekeringen worden deze artsen vergoed. Percentage of bedrag afhankelijk van het pakket.
Daarnaast kan (liefst in overleg met de NTTT-arts) passende psychologische ondersteuning worden gevonden bij deze therapieën, die vooral gericht zijn op het opruimen van psychische blokkades en het versterken van de eigen afweer langs psychologische weg. (Je kan psychosomatisch ziek worden, dat wil zeggen dat je lichaam symptomen vertoont van iets dat eigenlijk in de geest verkeerd zit, maar langs dezelfde weg kan je ook de geest gebruiken om het lichaam beter te maken.) Bekijk de sites en kies die benadering die u het meest aanspreekt.
(De kans dat u het vergoed krijgt is erg klein.) Simonton of reïncarnatietherapie

Heel veel betrouwbare consumenten-informatie over kanker en aanvullende/alternatieve behandeling is te vinden op deze websites: Tegen Kanker, kanker-actueel.nl en de website van de MMV