Vacature

 

Binnen een praktijk voor integrale geneeskunde in Gelderland wordt naast de reguliere geneeskunde onder andere gewerkt met voedingsgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde, natuurgeneeskunde, biofysische- en regulatiegeneeskunde. De praktijk heeft een grote en veelzijdige patiëntenpopulatie en daarnaast is er voldoende groei en ontwikkelpotentie aanwezig om de praktijk de komende jaren verder te laten floreren. Als arts, werkzaam binnen de praktijk, ben je aangesloten bij de AVIG.

Momenteel wordt de praktijk gevormd door de praktijkeigenaar (huisarts) en een arts in loondienstverband. Deze artsenvacature is ontstaan wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de praktijkeigenaar. De huidige arts, die nu nog in loondienst werkzaam is, heeft de ambitie om samen met een nieuwe collega de praktijk over te nemen in maatschapsvorm.

De volgende vragen hebben de huidige artsen binnen de praktijk getriggerd: “Bekruipt jou ook het gevoel dat het anders kan of misschien zelfs anders moet in de zorg voor patiënten? Wil je de menselijke maat terug in de zorg? Heb je interesse in de mens in al zijn facetten? Vind je ook dat ieder mens uniek is en niet precies in het “protocol” past?”

Herken je je in deze vragen en heb je interesse in deze vacature? Dan willen we je van harte uitnodigen om contact op te nemen met de redactie van Natuurlijk Gezondplein via een email naar info@ngplein.nl.