Zeer  informatieve website voor mensen met gewrichtsproblemen. Reguliere arts ziet na onderzoek een natuurlijk alternatief voor ingrijpende operaties om gewrichten te vervangen.

boekje-bzp-2

Boekje gratis downloaden.

In het boekje ‘Bewegen zonder pijn’ wordt op een toegankelijke manier beschreven wat artrose en reuma inhouden en er worden enkele nieuwe inzichten met betrekking tot de behandelingsmethoden bij chronische gewrichtsklachten gepresenteerd en uitgelegd.

Steeds meer Nederlanders lijden aan chronische gewrichtsklachten. Zo hebben in Nederland maar liefst 800.000 mensen last van reumatoïde artritis en lijden 1,2 miljoen mensen aan artrose. Door ontstekingen ontstaan er stijfheid en pijn in de gewrichten, waardoor de bewegingsvrijheid aanzienlijk beperkt kan worden.

In deze uitgave gaat het vooral om de krachtige, natuurlijke ontstekingsremmers Curcumine, Groenlipmossel en het blad van Ribes nigrum, die, los van elkaar, maar zeker ook gecombineerd, tot duidelijke verbeteringen leiden bij mensen met chronische en reumatische gewrichtsaandoeningen.

Zie voor een meer wetenschappelijke uitleg over gewrichtsproblemen en over nieuwe behandelmethoden ook het Kenniscentrum op de website bewegen zonder pijn.