Chronische ziekte begrijpen en genezen

banner conferentie 9 april

Na een geslaagde conferentie ter ere van onze eerste verjaardag op 9 april 2014 nodigen wij u uit ook dit jaar op 9 april weer aanwezig te zijn bij ons tweede evenement.

Chronische ziekte onder de bevolking blijft toenemen ondanks alle investeringen in de gezondheidszorg. Een effectieve behandeling is mogelijk met een holistische benadering, d.w.z. met inachtneming van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele elementen van de mens die onderling verbonden zijn om gezondheid te behouden of te herkrijgen. Homeopathie is een medisch systeem dat patiënten met veel succes kan helpen juist door de holistische benadering die deze methode eigen is. Moderne wetenschappelijke inzichten uit de systeemtheorie en systeembiologie bevestigen de noodzakelijkheid van een dergelijke benadering.

Prof. Dr. Jan van der Greef is hoogleraar Analytische Biowetenschappen aan de Universiteit van Leiden (Leiden/Amsterdam Center for Drug Research – LACDR) en wetenschappelijk directeur Systeembiologie en Persoonlijke Gezondheid bij TNO – afdeling Quality of Life. Hij toont vanuit een moderne wetenschap als de systeembiologie aan waarom een systeembenadering noodzakelijk is om chronische ziekte te begrijpen en te behandelen.

Jan Scholten heeft internationaal faam verworven en is vorig jaar geridderd vanwege zijn wetenschappelijke, systematische benadering van homeopathische geneesmiddelen. Indicaties voor deze geneesmiddelen zijn door hem verbonden met de elementen in het periodiek systeem van Mendelejev en met de systematiek van het plantenrijk.

Wim Roukema laat zien hoe hij in zijn huisartsenpraktijk chronisch zieken succesvol homeopathisch behandelt en daarmee terloops de ziektekostenverzekeraar per jaar veel geld bespaart.

Er zal eveneens worden bekendgemaakt welk wetenschappelijke onderzoek door de Stichting VHAN in het komende jaar financieel gesteund zal worden.
Het programma biedt volop gelegenheid tot discussie en na afloop, van 18:00 tot 19:00 uur, kan er tijdens de borrel informeel worden nagepraat.

In 2014 hebben wij onze conferentie als promotie gratis aangeboden. Dit jaar is de entreeprijs € 100, met korting voor bepaalde categorieën deelnemers (zie website www.stichtingvhan.nl). De kosten worden hierdoor nog niet volledig gedekt en we stellen daarnaast dan ook een donatie zeer op prijs. Groei van het stichtingsvermogen is absoluut noodzakelijk om de gestelde doelen te realiseren en wetenschappelijk onderzoek te kunnen blijven steunen.

Klik HIER voor aanmelding. Het aantal plaatsen is beperkt.

Conferentie op donderdag 9 april 2015, 15:00-18:00 uur,
Registratie vanaf 14:30 uur met koffie en thee.

Domus Medica, Mercatorlaan 1200, 3528 BL Utrecht