van ADHD tot zinloos geweld

Dr. Gert Schuitemaker

 

“Gert Schuitemaker is al 60 jaar bezig met informatie verzamelen en onderzoek naar de oorzaken van ziekten en gedragsproblemen. Dit boekje geeft een overzicht aan problematiek, ook de psychische of psychosomatische, met de oplossingen die we vaak kunnen bereiken door soms kleine veranderingen. Zo blijkt dat heel veel mensen niet weten dat ze een subtiele vorm van ondervoeding hebben. Onze voeding is veranderd de laatste 100 jaar, en niet altijd ten goede.
Het blijkt dat we Vitamine B, C en D vaak te kort komen. Mensen die fanatiek veganist zijn of door geldgebrek zeer sober eten, komen vaak waardevolle eiwitten te kort. Dit kan in directe zin leiden tot psychoses. Kinderen met ADHD reageren niet zelden op stofjes die bij de kindervaccinaties mee komen.
Met reiniging van je lichaam en goede verantwoorde voeding kan dit vaak een heel eind worden opgelost. Chips, snoep en cola zijn leuk voor een feestje, maar horen niet thuis in het dagelijks voedingspatroon.
Gedetineerden met agressieve neigingen kwamen veel beter in hun vel te zitten door gezonde biologische voeding en een aantal basale supplementen zoals hoog gedoseerde Vitamine D3 en visolie. De rust keerde weer.

Wie bewust wil werken aan zijn of haar innerlijk evenwicht, kan veel hebben aan dit kleine overzichtelijke boekje, dat zowel de nieuwste als de al oudere inzichten naast elkaar zet”
Van harte aanbevolen!